• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

All-In Chalets

Adrianus Loefflaan 12

5081 SH Hilvarenbeek

Tel: +31 (0)13 711 3728

Fax: +31 (0)13 711 3729

KvK: 17.229.775

info@all-inchalets.nl

Chalets zonder all-in verzorging
Wilt u op de hoogte blijven, vul dan uw email adres in onderstaand veld.

Verzekeringen


Als u bij All-in Chalets uw verzekeringen afsluit, weet u zeker dat u goed verzekerd op reis gaat. Wij werken namelijk samen met de Europeesche verzekeringen. Zij zijn al jaren één van de grootste en beste maatschappijen als het gaat om reis- en annuleringsverzekeringen. Indien u meer wilt weten over de Europeesche verzekeringen, dan kunt u hier klikken.

De Aflopende Reisverzekering


Naast de zorgverzekering die u heeft is het altijd aan te raden een reisverzekering af te sluiten als u met vakantie gaat. Er zijn namelijk kosten die niet door uw zorgverzekeraar vergoed worden, maar die wel door de reisverzekering gedekt zijn. Denk hierbij aan hoge medische kosten, vervoer in een helikopter bij ongevallen, repatriëring, gipsvlucht en natuurlijk uw bagage.

De premie voor een reisverzekering bedraagt 2,60 p.p.p.d. Dit is inclusief (winter) sportdekking, geneeskundige kosten en ongevallen (dit is een uitkering bij arbeidsongeschiktheid na een ongeval).
Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.
Eenmalige poliskosten zijn € 3,50.

De Garantie Annuleringsverzekering


Naast de reisverzekering is het raadzaam een Garantie Annuleringsverzekering af te sluiten omdat deze niet alleen uitkeert indien u (om geldende reden) vooraf moet annuleren, maar ook als u onverhoopt uw reis moet afbreken. Dus ook bij Lastminute boekingen adviseren wij u deze verzekering af te sluiten. De Garantie Annuleringsverzekering dient binnen zeven dagen na de datum van boeking te worden afgesloten.

Deze verzekering dekt het risico ten opzichte van uzelf en uw familie thuis in de 1ste en 2de graad, zoals een annuleringsverzekering altijd doet.

Daarnaast dekt deze verzekering het risico van de deelnemers onderling. Dus als één van de groepsleden moet annuleren met een reden, zoals genoemd in de voorwaarden, dan keert deze verzekering aan maximaal 4 gezinnen of aan maximaal 9 individuele personen de reissom uit.

De premie bedraagt 6% van de reissom en de eenmalige poliskosten zijn € 3,50 en 7,5% assurantiebelasting over de premie- en poliskosten. Let op: de prijzen van de assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen. Er loopt momenteel een wetsvoorstel om dit te verhogen naar 9.7%.

De Groepsannuleringsverzekering


Voor groepen groter dan 9 personen adviseren wij u, om naast de Garantie Annuleringsverzekering ook de Groepsannuleringsverzekering af te sluiten. Nu kunt u, indien binnen een periode van 2 maanden voor vertrek of tijdens de reis, één van de groepsleden onverhoopt overlijdt, ernstig ziek wordt of ernstig gewond is allemaal annuleren.

De premie bedraagt 3,5% van de reissom (voor 10 t/m 20 deelnemers) en de eenmalige poliskosten zijn € 3,50 en 7,5% assurantiebelasting over de premie- en poliskosten. Let op: de prijzen van de assurantiebelasting zijn onderhevig aan (wettelijke) wijzigingen. Er loopt momenteel een wetsvoorstel om dit te verhogen naar 9.7%.

N.B. deze verzekering dekt alleen de annuleringskosten wanneer u moet annuleren omdat een reisgenoot overlijdt, ernstig ziek wordt of ernstig gewond is. Niet in gevallen dat een familielid in de 1ste of 2de graad overlijdt, ernstig ziek wordt of ernstig gewond is. Daarom heeft u altijd ook een Garantie Annuleringsverzekering nodig.


Klik hier voor het schade-aangifte formulier van uw reisverzekering.