• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

All-In Chalets

Adrianus Loefflaan 12

5081 SH Hilvarenbeek

Tel: +31 (0)13 711 3728

Fax: +31 (0)13 711 3729

KvK: 17.229.775

info@all-inchalets.nl

Chalets zonder all-in verzorging
Wilt u op de hoogte blijven, vul dan uw email adres in onderstaand veld.

Over All-in ChaletsConcept:


Sfeer, hygiëne en luxe in combinatie met heerlijk eten en de uitstekende ligging van onze chalets zorgen voor een zorgeloze en stressvrije omgeving. Aangezien wij alleen het beste willen bieden aan onze gasten, zijn wij heel selectief in het kiezen van onze chalets en ons personeel. Als u bij ons uw vakantie boekt, willen wij niet dat u zich druk maakt over de kwaliteit of de ligging van het chalet. Wij garanderen u dat u een geweldige week zult beleven met uw familie, vrienden of collega's.


De staf zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Alle zorg en werk wordt u uit handen genomen. 's Ochtends verzorgt de staf een uitgebreid ontbijt voor u, daarnaast doet de staf boodschappen en zorgt ervoor dat u na het skiën in een opgeruimd en schoon chalet thuiskomt. Geniet van een lekker glas wijn of bier, terwijl de staf uw 3-gangen diner staan te bereiden. U kunt daardoor uw kostbare tijd aan elkaar besteden.
Kortom: als u een vakantie boekt bij All-in Chalets staat genieten op de eerste plaats!


Onderscheidend door betrokkenheid:


Aangezien wij zelf meermaals in Oostenrijk en Frankrijk als staf in een chalet hebben gewerkt, weten wij als geen ander wat voor u als gast belangrijk is. Daarom besteden wij veel tijd aan het opleiden en begeleiden van onze staf. Ook zorgt onze ervaring ervoor dat wij weten hoe alles in de praktijk werkt.

Indien u met een grote groep vakantie viert, beschikt u met uw groep over het gehele chalet of over één of meerdere afgesloten verdiepingen van een groter complex. Het voordeel van één verdieping is dat er geen trappen zijn, die gevaar kunnen opleveren voor uw kinderen.

De chalets staan in de beste en bekendste skigebieden van Oostenrijk. Zijn bijna allemaal voorzien van een internetaansluiting en flatscreen tv.

Weekend of Midweek weg?


Heeft u zin om samen met uw vrienden een weekend of midweek weg te gaan? Dan moet u er toch niet aan denken om uren in de file te staan. Daarom heeft u in december, januari en april de mogelijkheid om te boeken van zondag tot donderdag of juist van donderdag tot zondag. Een ander groot bijkomend voordeel is, dat het lekker rustig is op de piste, omdat bijna iedereen vandaag aankomt of vertrekt.

Wat is nu precies het verschil met een hotel?


U kunt zich vrij bewegen in uw accommodatie, waarmee wij bedoelen dat er niemand is die u voorschrijft hoe u zich moet kleden of naar welke muziek u moet luisteren. Neem uw eigen muziek mee, uw eigen favoriete film of speelgoed voor de kinderen. Ook bent u er vrij in zelf lekkernijen te kopen en deze in de eetkamer te gebruiken. Daarnaast kunt u 24 uur per dag koffie of thee zetten of andere drankjes inschenken. De staf zorgt ervoor dat er altijd voldoende fris, bier en wijn in de eet- woonkamer aanwezig is. U beschikt 24 uur per dag over de woonkamer. De staf verlaat de keuken na afronding van uw diner als zij alles hebben schoongemaakt.

De staf:
 
De staf zal u de gehele week (behalve op woensdag) verzorgen. In overleg bepaalt u hoe laat u 's morgens en 's avonds wilt eten. Bij hen kunt u terecht met al uw vragen en opmerkingen.

Op woensdag heeft de staf een dagje vrij. U zult begrijpen dat 6 dagen per week werken behoorlijk zwaar is. Wij vragen daarom hiervoor uw begrip en stellen uw medewerking met betrekking tot deze vrije dag op prijs. Op dinsdagavond zal de staf één van u apart nemen en uitleggen waar de ontbijt spullen staan. Als het chalet zich ervoor leent, zal de staf 's avonds alvast de tafel voor u dekken, anders zult u hiervoor zelf zorg moeten dragen op de bewuste ochtend. Wij verwachten dat u die dag alles netjes achterlaat zoals de staf dat normaliter ook voor u doet. Na het skiën, kunt u uiteraard een lekker kopje koffie of thee maken voor uzelf. Omdat de staf vrij is, wordt er deze avond geen diner verzorgd. Uiteraard kan de staf u vertellen welke restaurants in de nabije omgeving een bezoekje meer dan waard zijn.

All-in Chalets is opgericht in 2008 en is onderdeel van Alpen Reizen v.o.f.
Naast All-in Chalets biedt Alpen Reizen ook zomer- en wintervakanties aan vanaf 2 personen zonder all-inclusive verzorging.

Nieuwsgierig? Klik hier of op het logo van Star Chalets.